Korpusy a náplně
Příspěvky
Korpusy a náplně
4. 11. 2013
KORPUSY :
světlý
čokoládový
ořechový
mramor
kakao
punčový
kávový
Red Velvet ( Červený samet )
KRÉMY :
vanilkový
čokoládový
kakaový
kávový
jahodový
ořechový
paříž
jovo krém
karamelový
šlehačkový
kokosový
tvarohovo-šlehačkový
z Mileny
z Kofily
z Ledových Kaštanů
salkový
malinový
alžírská káva
banánový
likérový
s bílou čokoládou
jahodovo-tvarohový
Mascarpone
Stracciatella
Cappuccino
krém z pomerančového džusu
pistáciový
borůvkovo-smetanový
jahodovo-smetanový
třešňovo-smetanový
lesní ovoce-smetana-tvaroh
OVOCE :
mandarinky, broskve, jahody, ananas, banány , v sezóně čerstvé maliny či borůvky, nebo může být dort bez ovoce, korpusy prokapavám na přání též rumem, punčem či šťávou z kompotu a promazávám jahodovou či meruňkovou marmeládou, vždy v souladu s krémem či ovocem….
POTAHOVANÉ DORTY :
Z příchutí potahových hmot na dort lze volit nejen klasickou mandlovou , ale také příchuť citronovo-vanilkovou, pomerančovou, čokoládovou a nově také třešeň nebo jahoda....
TVAR DORTU :
klasický kulatý, čtverec, obdélník, ovál, srdce, křivé ( opilé ) srdce, kapka ( slza ) , kopule, kytka, polštářky......ostatní tvary jako např. zvířátka vyřezávám a dotvaruji....